Healing med Eva

 

Healing er kanalisering af Universets lys, et lys der kan bryde gennem sindets krinkelkroge. Healing giver dig mulighed for at komme mere i kontakt med dig selv. Healing betyder "at gøre hel". 

Healing er en energitilførsel, hvor jeg holder og styrker kontakten fra Universet og til dig. Typisk rettes energien mod dine chakra eller et specifikt problemsted, således du får energi til præcis det du har brug for. Dette gøres i samarbejde med guider og engle. 

Der arbejdes med årsagerne til dine ubalancer og jeg hjælper og guider dig til de forandringer der skal foretages i dit liv, for at du kan komme mere i balance og finde glæden igen. Et healingsforløb hos mig er nemlig et samarbejde, du får energi og hjælp til at ændre de ting, der gør at du mistrives. 

 

Healing kan være brugbar, hvis du er trist, oplever stress, har for høje forventninger til dig selv eller bare trænger til at komme hjem til dig selv.

Om behandlingen: 

1 times varighed, og indledes med en samtale og akupressur (kortvarig tryk på forskellige steder på kroppen). Under healingen ligger du på en biks, der er rolig musik, og jeg sidder enten ved siden af, eller holder hænderne på din krop, fx dine fødder. 

De fleste oplever dyb afslappelse og det gør ingenting, at du falder i søvn.

​Prisen er 350 kr. pr. behandling.

Der kan indgå fjernhealinger i et behandlingsforløb. 

 

Om mig

 Jeg har taget den toårige uddannelse til healer på Healerskolen ved Steen Kofoed (2019). Jeg er medlem af Healerringen og ved at blive RAB-godkendt. 

Desuden har jeg taget Reiki I & II  i 2008/09.

 

Jeg er 37 år, uddannet ergoterapeut i 2008 og har vikararbejde i socialpsykiatrien. Jeg er gift og bor i Hvalsø. 

CVR-nr: 41044888 

Tidsbooking på 60917188

Tider:

Tirsdage (16.30- 20.30),

Onsdage (9.30-15)

Torsdage (9.30-12.30)

Glæder mig til at se dig!

Læs mere www.evathyregod.dk

© 2023 by Soft Aesthetics. Proudly created with Wix.com