Yoga er for alle


Jeg elsker Yoga.

Jeg elsker elsker elsker yoga, fordi det er healende og nærende, bevidsthedsgørende og spiller på mange forskellige fysiske og psykiske tangenter.

Blandt en lang række af 'nurturing' aspekter har yoga en fantastisk evne til at balancere hormoner og specielt reducere for høje niveauer af kortisol.

Kortisol er vores langtids stresshormon. Det aktiveres og produceres i store mængder hvis kroppen og sindet ikke får lov at koble af, hvis der er konflikter i hverdagen, du er i overlevelsestilstand fysisk, økonomisk eller følelsesmæssigt, eller hvis du har andre bekymringer, du ikke kan slippe.

Listen er lang.

Og listen for hvad der er af ubalancer, som følger i kølvandet af langvarig stress, er endnu længere.

Men det positive i dette blog opslag er, at det ikke er nødvendig for dig at slå 'knuder på dig selv' for at dyrke yoga og høste alle de mange gode fordele yoga giver dit sind, din sjæl og din krop.

Heldigvis kan Yoga dyrkes på mange forskellige måder;

Eksempelvis stoleyoga, yoga med flow og styrke, restituerende og dybt afslappende yoga (osv.)

Alle modaliteter har en positiv indvirkning på helbredet, specielt gennem hormonsystemet og dermed også på nervesystemet. Det er bare om at vælge den modalitet, som passer til dig, dit temperament og hvordan du kan bevæge dig lige nu.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan jeg underviser og formidler yoga, kan du læse mere her på hjemmesiden, under YOGA.

www.heledig.dk

Featured Posts
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Soft Aesthetics. Proudly created with Wix.com